Hur mycket kostar JP prenumeration för ett å?

Hur mycket kostar JP prenumeration för ett å?

Hur mycket kostar JP prenumeration för ett å?

Från och med i dag kostar det 99 kronor i månaden för den som vill ta del av allt innehåll på JP.se och inte är prenumerant på papperstidningen.

Hur säger man upp prenumeration Sydsvenskan?

Om du prenumererar på Digital kan du själv avsluta din prenumeration genom att logga in på ditt konto. Om du prenumererar på något av våra övriga nyhetspaket kan du avsluta din prenumeration av din tidning genom att använda vårt kontaktformulär, och välja ärende ”Avsluta prenumeration”.

Hur säger man upp DT?

Här på kundservicesajten är det alltid öppet och aldrig kö. Logga in för att använda våra smidiga gör det själv-tjänster.

Vad kostar JP Infonet?

För tillgången till Informationssystemet under perioden den 2016-09-01 till och med 2017-08-31 betalar kunden en månatlig avgift om 7200 kronor (exkl. moms). Avgiften faktureras för 12 månader i förskott. Betalning skall erläggas inom 30 dagar från fakturadatum.

Hur säger man upp mittmedia?

Om du är Digital-kund kan du säga upp själv med ett knapptryck genom att logga in på Mitt konto. Du kan också kontakta kundcenter via telefon, så hjälper vi dig.

Vad kostar Borlänge tidning?

Papperstidningen distribueras i vissa fall med post. En fakturaavgift på 49 kr tillkommer.

Vad kostar VF?

Läs Plus i 8 veckor för endast 8 kr Med Plus får du tillgång till alla artiklar på sajten och i vår nyhetsapp. Prova i 8 veckor för 8 kr. 8 kr för 8 veckor, därefter ordinarie pris 129 kr/mån. Ingen bindningstid – Avsluta enkelt när du vill.

Relaterade inlägg: