När är det som varmast i Mexico?

När är det som varmast i Mexico?

När är det som varmast i Mexico?

Yucatánhalvön Mexiko: Tropiskt klimat ger soligt och varmt året runt, men under sommaren kanske i hetaste laget med drygt 30 grader och regnperioden infaller från maj till oktober. Mer behaglig värme under vintern med dagstemperaturer några grader under 30 och då också betydligt torrare väder.

När är bäst att åka till Mexiko?

På landets västkust finns både den populära Baja-halvön och den världsberömda staden Acapulco. Om du gillar galna festivaler så ska du åka hit till Mexiko i månadsskiftet oktober-november. Då hålls den flera dagar långa ”De dödas dag”, på spanska ”Dia de muertos”, där man hedrar sina döda släktingar.

Hur varmt är det i Egypten i februari?

Medeltemperaturer
DagstemperaturNattemperatur
februariDagstemperatur 22°cNattemperatur 14°c
marsDagstemperatur 25°cNattemperatur 17°c
aprilDagstemperatur 30°cNattemperatur 21°c
majDagstemperatur 33°cNattemperatur 24°c

När är det bäst tid att åka till Thailand?

När är bästa tiden att åka till Thailand? Under perioden november till mars är det sol samt 30 grader varmt i luften och 27 i havet. I januari, februari och mars är det mest stabilt väder.

Finns det direktflyg till Cancun?

Både TUI och TUI fly Nordic flyger direkt till Cancún.

Är det säkert att resa till Cancun?

Stora turistdestinationer såsom Cancun, Tulum, Playa del Carmen, Los Cabos och Puerto Vallarta har inte varit utsatt för samma höga nivåer av narkotikarelaterad brottslighet som andra delar av Mexiko, men under 2021 har det skett flera incidenter, inkl skottlossning, i populära turistområden och där turister har råkat ...

Relaterade inlägg: