Hur mycket pengar har Rihanna?

Hur mycket pengar har Rihanna?

Hur mycket pengar har Rihanna?

1,7 miljarder USD (2022)Rihanna / Förmögenhet

Vem är världens rikaste sångerska?

Rihanna. Musik, mode och smink har gjort Rihanna till en av världens mest inflytelserika artister, och även rikaste. Den Barbados-födda sångerskan och entreprenören är världens mest förmögna kvinnliga artist, med en förmögenhet på 600 miljoner dollar, skriver Forbes.

Hur växte Rihanna upp?

Var det började - Livet på Barbados Det var en gång... den 20 februari 1988, på den karibiska ön Barbados, föddes Robyn Rihanna Fenty. Den äldsta av tre barn växte upp som vilken tjej som helst från ön, sprang runt, lekte och umgicks med sina två bröder på stranden.

Är Rihanna rik?

1,7 miljarder USD (2022)Rihanna / Förmögenhet

Vem är den rikaste artisten i Sverige?

Max Martin, Avicii och Shellback - det är våra rikaste svenska artister och hitmakare. Och det rör sig om upp mot 100 miljoner i vinst, visar en genomgång av nyhetsbyrån Siren. Här är artisternas miljonbolag.

Vem är rikast Beyonce eller Jay Z?

Det vimlar av miljardärer inom rapvärlden, enligt sajten Highsnobiety. Rikast av dem alla är Jay-Z. Äntligen, får man säga.

Hur slog Rihanna igenom?

Rihanna slog igenom redan 2005 med låten ”Pon de Replay”. Singeln ”Umbrella” gjorde henne till superstar två år senare. Hon har blivit utsedd till en av världens mäktigaste kändisar av Forbes och en av världens mest inflytelserika personer av Time.

Vem är Rihanna ihop med?

Bekräftar: Rihanna och Asap Rocky är tillsammans.

När kommer Rihannas bebis?

Födde en son i Los Angeles Rihanna och Asap Rocky har fått sitt första barn, skriver TMZ. Superstjärnorna välkomnade en pojke den 13 maj, enligt sajten.

Relaterade inlägg: