Måste man lämna tillbaka router?

Måste man lämna tillbaka router?

Måste man lämna tillbaka router?

Om du avslutar ditt bredbands- eller tv-abonnemang behöver du skicka tillbaka lånad utrustning som exempelvis router och tv-box. Om utrustningen inte returneras till oss kommer vi att debitera dig en kostnad. Här berättar vi hur du ska göra för att skicka tillbaka utrustningen, och varför.

Kan man byta ut Telenor router?

Om du redan är kund, och vill uppgradera till den nya wifi-routern, kan du göra det för en engångskostnad på 995 kr. Du behåller den så länge du är kund hos oss. Ring oss på 0 så hjälper vi dig.

Är Telenors nya router bra?

Enligt Excentis tester har vår nya wifi-router bäst täckning och snabbast wifi. I testet har vi jämförts med två av Sveriges största bredbandsleverantörer. Telenor wifi-router i4882, tekniska detaljer: Mått: 207,,5 x 76,94 mm.

Kan man använda vilken router som helst Telenor?

Om du har en router som du är nöjd med kan du oftast fortsätta använda den, även när du byter bredbandsleverantör, förutsatt att följande villkor uppnås: Du äger routern själv / har betalat av den från din tidigare leverantör.

Vilka lampor ska lysa på routern Telenor?

Kontrollera att lampornaroutern lyser som de ska. Om du har en Technicolor 799 Xtream ska eco-lampan lysa med ett grönt sken. Om du har en Telenor wifi-router i4882 ska den nedersta och översta lampan lysa med ett grönt sken. Mer information om vilka lampor som ska lysa finns i din routers instruktioner.

Relaterade inlägg: