När är det som varmast i Kap Verde?

När är det som varmast i Kap Verde?

När är det som varmast i Kap Verde?

Kap Verde - Väder och temperatur I Kap Verde håller sig dagstemperaturen mellan 25 och 30 grader året om och havet är härligt badvarmt både i januari och i augusti.

Vilken kanarieö är varmast i mars?

Kanarieöarna i mars Gran Canaria är den varmaste ön med en genomsnittsdagstemperatur på 22 grader och en vattentemperatur på ca 18 grader. De andra öarna ligger ett par grader under. I mars kan du förvänta dig lite regn.

Är det blåsigt på Kap Verde?

Den genomsnittliga dagstemperaturen varierar mellan 24 grader under vintermånaderna och 30 grader i sommarmånaderna. Vattnets temperatur ligger mer eller mindre konstant på 22-25 grader. Det blåser mycket på Kap Verde – ja närmast hela tiden. Men blåsten är faktiskt din bästa vän på Kap Verde.

Vart är varmast i mars?

I mars är det fortfarande långväga destinationer som Thailand och Mexico som vinner värmeligan. Men resmål som Kap Verde, Egypten och Kanarieöarna smyger närmare toppen, med riktigt sköna snittemperaturer på 22–25 grader.

Vilken kanarieö har bäst väder?

Det är ofta stora lokala skillnader på vädretKanarieöarna. På Gran Canaria är det som regel alltid bäst väder i söder och då speciellt i svenskfavoriten Puerto Rico. De högre belägna områdena mitt på ön har som regel mycket lägre temperaturer än kustområdena och det kan till och med förekomma snö på bergstopparna.

Relaterade inlägg: