Är så mycket bättre ett svenskt koncept?

Är så mycket bättre ett svenskt koncept?

Är så mycket bättre ett svenskt koncept?

Det svenska programmet Så mycket bättre baseras på det nederländska programmet De beste zangers van Nederland som hade premiär 2009. Det finns fler internationella versioner av programmet utöver Sveriges, som den finska varianten Vain Elämää, den norska Hver gang vi møtes och den danska Toppen af Poppen.

Vem äger TV4 nyheterna?

TV4 Media AB ägs i sin tur av TV4 Media Holding AB (org. nr. 5, tidigare Bonnier Broadcasting Holding AB) som är ett helägt dotterbolag till Telia Company. Verkställande direktör är Casten Almqvist.

Vem kommer på tester i Bäst i test?

Bäst i test är ett humoristiskt tävlingsprogram som sänds i SVT och hade premiär den . Programledare är Babben Larsson och David Sundin. Programledarna Babben Larsson och David Sundin....Säsong 4.
"Ankan"30
Carin26
Kristoffer12
"Keyyo"18
GästtestareFarah Abadi

Vilka är artisterna i Så mycket bättre 2021?

Så mycket bättre2021 – här är alla artister

  • Peter Jöback, 50.
  • Maxida Märak, 33.
  • Siw Malmkvist, 84.
  • Casper Janebrink, 51.
  • Cherrie, 29.
  • Andreas Mattsson, 54.
  • Viktor och Gustaf Norén, 35 och 40.
  • Thomas Stenström, 33.

Hur mycket får deltagarna i Så mycket bättre?

Aftonbladet har pratat med en källa som har god insyn i produktionen – och denne säger att artisterna får 300 000 kronor var. Det kan såklart låta som väldigt mycket, men pengarna ska också räcka till en hel del utgifter. – De ska också bekosta produktionerna av de låtar de ska framföra.

Vem äger CMOR?

TV4 Media Bonnier Broadcasting C More Entertainment/Överordnade organisationer

Får deltagarna i Bäst i test betalt?

David Sundin må ha en lyxig lön, men ännu bättre går det för domarkollegan Babben Larsson. Under inkomståret 2020 hade hon en fastställd förvärvsinkomst på 865 400 kronor, vilket motsvarar en månadslön på 72 116 kronor. Det går INGEN nöd på Babben, med andra ord!

Relaterade inlägg: