Hur mycket kostar det att bli lifetime Star Rider?

Hur mycket kostar det att bli lifetime Star Rider?

Hur mycket kostar det att bli lifetime Star Rider?

Bli Star Rider Star Stable är gratis att prova på. För att låsa upp hela spelet kan du bli Star Rider och få full tillgång till alla äventyr. Lås upp hela Jorviks magiska värld och alla äventyr, bortom gratisversionens gränser. Välj bland flera olika, helt unika hästraser.

Vad är Starrider?

Star Stable är gratis att prova på, så du behöver inte vara Star Rider för att prova spelet och spela upp till level 5. Men om du blir Star Rider så får du massor av fördelar. Du får full tillgång till alla äventyr, uppdrag, områden och andra fördelar, som t.

När är det dubbla starcoins?

Ungefär en gång i månaden kommer ett erbjudande gällande dubbla Star Coins. Erbjudandet innebär att spelaren får dubbelt så många Star Coins för samma summa pengar. Exempelvis får spelaren 2000 SC ifall hen köper 1000 SC, för samma pris. Det gäller då inte när man köper Star Rider.

Hur man får gratis starcoins på Starstable?

Bli en del av Star Stables magiska värld där du får Star Coins gratis! Använd dessa Star Stable koder och få Star Coins samt Star Rider helt gratis vid inloggning! För att låsa upp spelet för alla äventyr och uppdrag måste du bli en Star Rider-spelare.

När öppnar Air Star i SSO?

Uppdateringar. 2011-09-25: Air Star öppnades för första gången.

Är Star Stable säkert?

Vi jobbar väldigt hårt för att säkerställa att Star Stable fortsätter vara ett roligt och säkert spel för alla, men vi kan inte hjälpa dig om du frivilligt har delat ditt lösenord till någon annan. Se till att ditt lösenord är riktigt svårt att lista ut för någon annan än dig själv.

När är det dubbla Star Coins 2021?

Välkomna till ännu en Dubbla Star Coins-helg! Klicka på knappen för fler detaljer! Erbjudandet går ut klockan 16:00 den 29 januari, och gäller inte presentkort i Star Stable-butiken. Trevlig helg!

Vilka två valutor finns i Jorvik?

Jorvik Shillings (JS) är en av de två valutor som går att använda vid betalning i Star Stable Online. JS, till skillnad från Star Coins, går att tjäna ihop i spelet via uppdrag och tävlingar. JS är en valuta av lågt värde då det krävs mycket av den vid handel.

Vart finns Pintoaraberna i SSO 2022?

En vid Månskäreby, en vid Fort Pinta och en vid Silverglades Hästsportcenter! Hur mycket kostar de? 969 Star Coins.

Hur ser man vilken server man är på Starstable?

Vår sida för att byta server hittar du genom att logga in på vår webbplats och klicka på Konto > Inställningar > Byt server.

Relaterade inlägg: