Hur funkar Samsung the frame?

Hur funkar Samsung the frame?

Hur funkar Samsung the frame?

Genom att analysera belysningen i rummet med en inbyggd ljussensor kan The Frame automatiskt balansera skärmens ljusstyrka och färgtemperatur för att ge dig en autentisk bildupplevelse. Vare sig det är natt eller dag kan du njuta konsten i ett ljus som är anpassat förhållandena runt.

Hur mycket ström drar en 55 tums TV?

Du kan till exempel ladda din mobil i 200 timmar men bara torka håret i 40 minuter (räknat på en mobilladdare med 5W effekt och en hårtork med 1 500W). Du kan se på tv i 10 timmar (räknat på 55 tums led-skärm), dammsuga i 40 minuter och borsta tänderna (med eltandborste) i 500 timmar.

Hur byter man ram på Samsung the frame?

Det är enkelt att anpassa utseendet på The Frame. De alternativa ramarna monteras med hjälp av magneter, så att du snabbt kan byta ut till den ram du har valt. Varje ram har en perfekt anpassning till The Frame.

Hur fäster man the frame på väggen?

The Frame fästsväggen med Slim Fit-väggfäste....En enda nästan osynlig kabel är allt du behöver för att hålla utrymmet runt den vackert rent.

  1. * Avståndet mellan vägg och TV kan variera beroende på väggtyp och monteringsmetod.
  2. * En Connect Box krävs för installation.

Hur mycket ström drar en modern tv?

Hur mycket ström din TV drar beror på vilken typ och vilken storlek du har. En 42” LED TV drar ungefär 60–80 watt när den är i drift, medan samma tv i standby-läge drar mellan 1–3 watt. Ta för vana att alltid stänga av TV:n helt med hjälp av exempelvis en grenkontakt med strömbrytare.

Relaterade inlägg: