Vem har vägt mest i världen?

Vem har vägt mest i världen?

Vem har vägt mest i världen?

Jon Brower Minnoch, född 29 september 1941 i Bainbrigde Island, Washington i USA, död 10 september 1983, var enligt Guinness rekordbok världens dokumenterat tyngsta människa. Hans vikt uppskattades som mest till 635 kilogram, men hans dåliga hälsa och stora kroppsomfång vid tillfället förhindrade en korrekt vägning.

Vem väger mest i Sverige?

Sveriges tjockaste man lever som fånge i sitt eget hem. Han har en dröm: En dag ska han kunna köra motorcykel igen.

Hur mycket väger den tyngsta hunden i världen?

Världens tyngsta hund väger nästan 140 kilo och är en Engelsk Mastiff och finns i Massachusetts, USA, enligt The Telegraph.

Hur mycket väger den tyngsta katten i världen?

EN AV DE TUNGA GRABBARNA. Lillmatte Tabitha Pedersen, 12, orkade knappt lyfta hankatten Tulle. Han vägde 19,2 kilo – en rekordvikt orsakad av en njursjukdom som till sist gjorde att han måste avlivas.

Hur tung är världens tyngsta hund?

Den största hunden i världen genom tiderna är Zeus som var en Grand Danois. Han var 112 cm hög och vägde 70kg. Världens tyngsta hund genom tiderna är den Engelska mastiffen Zorba som vägde 155,5kg och var 99cm hög, han var även världens längsta hund.

Vilket är det tjockaste landet i världen?

Egypten ligger överst på listan, där är mer än var tredje vuxen person fet. Tidskriften the Lancet har publicerat en lista på de tio länder som har flest feta invånare. USA, 78 miljoner feta. 33 procent av alla vuxna.

Relaterade inlägg: