Vad är Toyota Touch and go?

Vad är Toyota Touch and go?

Vad är Toyota Touch and go?

Uppkopplade tjänster. Oavsett om du befinner dig i eller utanför din bil, kan du hålla full kontroll över din Toyota med MyT. En helt ny svit med uppkopplade tjänster tillgängliga via smartphone-appen och i bilens multimediadisplay. Allt för att göra körningen säkrare och roligare.

Vad kostar en elbil Toyota?

Europa-priset är 64.000 euro, vilket är mindre än en Tesla Model S med motsvarande räckvidd kostar. Det är inte klart vad nya Mirai kommer att kosta i Sverige, men priset blir lägre än för den gamla modeller som kostade 798.000 kronor. Vätgasbilen Toyota Mirai.

Vad är Go navigation?

Om din bil har en GO navigation är det möjligt att via ditt Min Toyota-konto uppdatera kartor och aktivera funktionen Connected services. För att få tillgång till uppdateringar måste du ha lagt till din bil till kontot och registrerat din enhet. Så här gör du.

När kommer bZ4X?

bZ4X erbjuder genuina SUV-egenskaper som bland annat generösa utrymmen, fina köregenskaper och god prestanda med fyrhjulsdrift som tillval. bZ4X, Toyotas nya batterielektriska SUV, är nu redo för marknadsintroduktion runt om i Europa. Bilen har Sverigepremiär i juni.

Vad kostar Tomtom app?

Ladda ned vår app GO Navigation och få en KOSTNADSFRI provperiod. *Inget kreditkort krävs. 1 månad för 39.

När kommer Toyotas elbil till Sverige?

I samband med det bekräftar Toyota också att elbilen kommer till Sverige under mitten av 2022. Man kommer också introducera nya typer av leasingprogram som ska göra köpet ännu enklare och tryggare för de kunder som skaffar en elbil för första gången.

Relaterade inlägg: