Vad är ett Spårkort?

Vad är ett Spårkort?

Vad är ett Spårkort?

När du köper ditt spårkort i appen från Outby kan du dessutom få ett kvitto giltigt för friskvårdbidrag. Vad är ett chipkort? För att köpa säsongs- och årskort behövs ett chipkort, ett återanvändbart plastkort som du laddar med det antalet dagar du vill åka skidor. Ditt chipkort kan återanvändas år efter år.

Finns det skidspår på Åresjön?

I Åre hittar du fina längdskidspår i Björnen, Ullådalen, Duved men också på Åresjön. Totalt finns det 14 stycken preparerade längdskidspår i Åre. Spåren är allt från 1-15km långa och passar de flesta längdskidåkarna.

Hur lång är tunneln i Torsby?

Fakta om skidtunneln. Sveriges första skidtunnel invigdes 2006 och ger både nybörjare, motionär och elit en möjlighet att förlänga skidsäsongen. Skidtunnelns 1,3 km långa slinga är kuperad och temperaturen är behagliga -3°C.

Måste man betala Spåravgift?

Det var 2009 som kommunfullmäktige i Mora kommun beslutade att införa spåravgift för åkning i Vasaloppsspåret, som bland annat går över naturreservat. Noterbart är att detta givetvis inte gällde under själva loppen under Vasaloppsveckan, utan vid åkning i Vasaloppsspåren under andra tillfällen.

Hur många Skidtunnlar finns det i Sverige?

Vilka skidspår är öppna?

Hur lång är skidtunneln i Gällö?

När kan man åka längdskidor?

Relaterade inlägg: