Hur kallt är det i Marbella på vintern?

Hur kallt är det i Marbella på vintern?

Hur kallt är det i Marbella på vintern?

Vinter i Marbella Vintern i Marbella är mellan december till februari och har en medeltemperatur på 10°C samt ett ganska ostadigt väder. Det är cirka 13 regndagar per månad. Snitt på temperaturen kan ligga på 6°C på natten till 15°C på dagen. En medeltemperatur dagtid kan dock ligga på 18°C i november.

Är det varmt i Spanien på vintern?

Varmt vid havet och kallare i bergen Platser som ligger direkt vid havet är därför mer lämpade för vintern än fjälltrakterna. Den varmaste staden i Europa ligger i östra Andalusien i provinsen Almería och kallas Cuevas del Almanzora. Här varierar de årliga temperaturen från ett genomsnitt på 21,5°C.

Hur varmt är det i Malaga i december?

Medeltemperaturer
DagstemperaturNattemperatur
septemberDagstemperatur 26°cNattemperatur 18°c
oktoberDagstemperatur 22°cNattemperatur 14°c
novemberDagstemperatur 17°cNattemperatur 10°c
decemberDagstemperatur 14°cNattemperatur 7°c

Hur många grader är det i vattnet i Marbella?

I allmänhet slutar simningssäsongen i oktober. Genomsnittlig årlig vattentemperatur vid kusten i Marbella är 18.1°C, efter årstiderna: på vintern 15.8°C, på våren 16.3°C, i sommar 20.5°C, på hösten 19.8°C. Lägsta vattentemperatur (14.5°C) i Marbella det händer i februari, maximal (24.3°C) i Augusti.

Var är det varmast i Spanien?

Vädret i Spanien är nämligen ett av de mest stabila i Europa. Det varmaste området på Spaniens fastland är Andalusien med en genomsnittlig årstemperatur på 16ºC, vilket gör det till en perfekt destination året runt!

Relaterade inlägg: