Hur är vädret i Malaga på vintern?

Hur är vädret i Malaga på vintern?

Hur är vädret i Malaga på vintern?

Vintern. Under vintermånaderna (december–februari) är medeltemperaturen 11°C och vädret ostadigt. 13 regndagar per månad är normalt. Som lägst sjunker temperaturen under nätternatill ca 6°C.

Hur varmt är det på Kanarieöarna i februari?

Medeltemperaturer
DagstemperaturNattemperatur
januariDagstemperatur 19°cNattemperatur 17°c
februariDagstemperatur 19°cNattemperatur 17°c
marsDagstemperatur 20°cNattemperatur 17°c
aprilDagstemperatur 20°cNattemperatur 17°c

Hur varmt är det i Marbella på vintern?

Vintern i Marbella är mellan december till februari och har en medeltemperatur på 10°C samt ett ganska ostadigt väder. Det är cirka 13 regndagar per månad. Snitt på temperaturen kan ligga på 6°C på natten till 15°C på dagen. En medeltemperatur dagtid kan dock ligga på 18°C i november.

När är det som varmast i Malaga?

Malaga har varmast väder mellan juni och september, då ligger temperaturen oftast strax över 30°C medan det i december till mars är som kallast och temperaturen kan då sjunka ner till 10°C.

Kan man bada i Malaga i november?

Men när ska man åka för att vara säker på att få ett behagligt badvatten i Malaga och kunna bada utan att bli förkyld?...När kan man bada i Malaga: vattentemperatur månad för månad.
MånadNov.
Medeltemp. i havet18.2°C (min: 16.4°C/max: 19.8°C)
Vår åsiktsvalt bad
DetaljerHavstemperatur i Malaga i november

Vart på Kanarieöarna är det varmast i februari?

Gran Canaria har varmast väder med temperaturer upp emot 22 grader och det är mestadels uppehåll. De andra öarna har en medeltemperatur på cirka 17-19 grader på dagarna. Puerto Rico på södra Gran Canaria är ett av öarnas mest solsäkra resmål och oftast det med högst temperatur.

Vilken kanarieö är bäst i februari?

Kanarieöarna i februari Gran Canaria är helt klart svenskarnas favorit om vintern. Vädret är skönt och ön har ca 9 soltimmar om dagen och en genomsnittstemperatur på 20 grader i februari. Teneriffa får generellt litet mer regn än Gran Canaria.

Hur varmt är det i Spanien i december?

Spaniens väder i december är otroligt kallt med temperaturer på 3°C och 11°C grader. Det rekommenderas att du klär dig i varma kläder och kom ihåg att ta med dig dina vantar! Det är lite till inget regn alls i Spanien under december vilket gör det lättare att utforska staden.

Hur varmt är det i Malaga i januari?

Medeltemperaturer
DagstemperaturSoltimmar per dag
januariDagstemperatur 13°cSoltimmar per dag 8h
februariDagstemperatur 14°cSoltimmar per dag 8h
marsDagstemperatur 17°cSoltimmar per dag 10h
aprilDagstemperatur 19°cSoltimmar per dag 11h

Relaterade inlägg: