Var i Grekland är det varmast i november?

Var i Grekland är det varmast i november?

Var i Grekland är det varmast i november?

Vädret i Grekland är inte oväntat som varmast i juli och augusti. Då är det sköna dryga 30 grader på dagen i hela landet och i topp hittar vi Samos. Men värmen kommer redan i april och stannar till november på öarna Kreta, Rhodos och Kos.

Vart i Europa är det varmt i november?

Cypern är ett av resmålen i Europa där värmen stannar längst. Ön är bland annat känt för sitt fina badvatten. I november är det slutet på säsongen och det är färre turister än tidigare på sommaren. Dagstemperaturen ligger på cirka 22 grader och i havet är det, ja precis, också 22 grader.

Kan man åka till Grekland i november?

Till Grekland kan man faktiskt åka året om även om de flesta åker under den varmare delen av året. På vintern är det framförallt Aten och Kreta som lockar. Tyvärr är utbudet på resor till Grekland under vinterhalvåret dåligt. I september kan man ligga i vattnet länge.

Hur är vädret i Grekland i november?

Grekland i november har temperaturer så låga som 13°C och höga som 18°C grader. Det är definitivt på den mildare sidan under november, men det är en bra idé att ta med sig något extra varmt i fall om att. Det är lite till inget regn alls i Grekland under november vilket gör det lättare att utforska staden.

Hur varmt är det i Marbella i november?

Vädret i Marbella på hösten (i oktober och november) är svalare och ostadigare än under sommarmånaderna. Medeltemperaturen i oktober är 17°C men dagstemperaturer kring22-25°C är vanliga. Tio regndagar per månad är normalt. November är årets regnigaste månad med 118 mm regn i medeltal.

Hur varmt är det på Gran Canaria i november?

Medeltemperaturer
DagstemperaturRegnfria dagar
oktoberDagstemperatur 24°cRegnfria dagar 27
novemberDagstemperatur 22°cRegnfria dagar 25
decemberDagstemperatur 21°cRegnfria dagar 25
Källa: SMHI. Avvikelser kan förekomma.

Hur varmt är det i Cypern i november?

Medeltemperaturer
DagstemperaturSoltimmar per dag
oktoberDagstemperatur 27°cSoltimmar per dag 9h
novemberDagstemperatur 22°cSoltimmar per dag 7h
decemberDagstemperatur 17°cSoltimmar per dag 6h
Källa: SMHI. Avvikelser kan förekomma.

Vilken kanarieö är varmast på vintern?

Vinter – december, januari och februari Det här är den kallaste årstiden med en genomsnittstemperatur på 21,5 grader och badtemperaturen har sjunkit till 19,4 grader. Men det är vintern som är högsäsong på Gran Canaria och den tiden på året då allra flest svenskar reser hit.

Vilken kanarieö är varmast i januari?

Ganska varmt i januari: 18-22 grader
Luft - dagLuft - nattResmål
21°14°Spanien, Gran Canaria
21°15°Spanien, Teneriffa
20°13°Spanien, Fuerteventura
20°13°Spanien, Lanzarote

När är bäst att åka till Grekland?

Det spelar egentligen ingen roll när du åker, Grekland är alltid Grekland, men i olika skepnader. Gillar du lugn och ro åker du i april, maj, september eller oktober. Åker du i juli eller augusti är öarna knökfulla med turister, priserna är högre och solen kan stundtals vara hårdhjärtad.

Relaterade inlägg: