Hur fungerar Harry Boy?

Hur fungerar Harry Boy?

Hur fungerar Harry Boy?

Harry Boy är det enklaste sättet att spela på trav. Istället för att själv välja hästarna gör Harry det åt dig. Följ dessa tre steg och du får ett färdigt spel direkt. Välj spel: Välj om du vill spela V75, V86, Dagens Dubbel eller något annat.

Hur spelar man på Åby?

Banan, distanser och startmetoder Hästarna springer motsols när de tävlar. Starten vid 2140 m sker framför publikplatserna. Starten för 16 m sker på andra sidan. Starten sker antingen med startbil eller med voltstart då hästarna travar i cirklar och startar när speakern säger 1, 2, kör!

Hur många hästar i varje volt?

Loppen startas på ett av två möjliga sätt; autostart eller voltstart. Voltstart är det när grupper om maximalt 15 hästar snurrar runt i cirklar på startbanan. Det är vanligast med två cirklar. En häst är i täten på varje volt och när startkommandot kommer ger sig hästarna i väg.

Vilket spår är bäst på Åby?

Spår ett och tre är statistiskt bäst sett till alla banor, men i V75-lopp på Åby blir fördelen enorm. Otroliga 42,8 procent av alla voltstartslopp har vunnits av hästar som inlett från något av dessa lägen där bricka tre är den mest gynnsamma.

Hur stor är travsporten?

Travsport är en stor folksport i Sverige som engagerar många människor. Varje år arrangeras mer än 850 tävlingar som lockar drygt 1,4 miljoner.

När började travsporten?

De första organiserade travtävlingarna etablerades under 1800-talet i bland annat Frankrike och USA. Trav är numera en stor sport i bland annat Skandinavien, USA, Kanada, Frankrike, Italien, Tyskland, Australien och Nya Zeeland.

Relaterade inlägg: