Hur är Thailand i april?

Hur är Thailand i april?

Hur är Thailand i april?

Thailand - Väder och temperatur Bangkok och södra Thailand har ett jämnt klimat med dagstemperaturer över 30 grader året runt. Varmast är det i mars, april och maj med dagstemperaturer runt 34–35 grader. Även i december och januari är dagstemperaturen runt 30 grader. Regnperioden pågår under sommarhalvåret.

När regnar det mest i Thailand?

Från maj till oktober regnar det ganska ofta, även om det i regel är kraftiga skurar snarare än ihållande regnväder. September är den månad som, i snitt, får mest regn under året. Kraftiga åskskurar, thunderstorms, är vanliga under regnperioden.

Kan man åka till Thailand i april?

Lägesuppdatering covid-19. Sedan den råder undantagstillstånd i Thailand som följd av pandemin. Det gäller nu till och med .

Vart regnar det minst i Thailand?

Östkusten har minst regn denna period så vill du åka till Thailand under vår sommarsemester och ha sol bör du välja Hua Hin, Koh Samui, Koh Pangan eller Koh Chang. Åker du däremot till Thailand november-maj har västkusten, som Phuket och Krabi, betydligt mindre regn och mer sol.

Hur är vädret i Thailand i oktober?

Med svalare väder menar thailändarna allt från 20 till 29 grader, så det är knappast kallt. I Bangkok har det också förhoppningsvis slutat regna så även här är oktober en bra månad. - Som alla vet så är vädret inte lika pålitligt i världen längre.

Relaterade inlägg: