Hur kollar jag mitt saldo på Coop?

Hur kollar jag mitt saldo på Coop?

Hur kollar jag mitt saldo på Coop?

Ditt saldo kan du se på flera ställen.

  1. Inloggad på coop.se/matkonto, tryck på knappen "Ditt Matkonto" och logga in med BankID.
  2. Inloggad i Coop-appen tryck på "Medlem" -> "Mina pengar" och logga in med BankID.
  3. I Medlemspunkten som finns i alla Coop-butiker kan du se ditt saldo genom att dra ditt Matkonto och logga in.

Vilka Coop kort finns det?

Extra betal- eller kreditkort Extrakort till Coop Mastercard beställer du inloggad på Mitt Coop Mastercard. Extrakort till Coop Matkonto beställer du inloggad på Mitt Coop > Coop Matkonto.

Kan man ta ut pengar på Coop?

Vid kontantuttag och köp av valuta både i Sverige och utland så tillkommer en avgift på 1,5% av uttaget belopp (lägst 35 kronor) med Coop Mastercard. Om du tar ut kontanter i samband med ett köp i en Coop-butik som har möjlighet att ge ut kontanter så tillkommer ingen avgift.

Vad har hänt med Coop?

Hackarattacken mot Coop i somras var ingen engångshändelse. En lång rad liknande attacker har drabbat svenska företag som pressas på pengar för att få sina system tillbaka. Nu berättar Coop vad som hände bakom kulisserna när hundratals butiker fick stänga.

Är det värt att bli medlem på Coop?

Varför ska jag bli medlem hos er? Som medlem får du poäng på allt du handlar, medlemspriser, personliga erbjudanden, rabatt hos våra partner och mycket mer. Poängen ökar ju mer du handlar, upp till 5 poäng/krona. Poängen kan du växla till värdecheckar som du kan använda i din Coop-butik.

Var gäller Coop kortet på pekås?

Eftersom Pekås är del av Coop Konsum Värmland kan Pekås kunder ta del av Coops erbjudanden. Med ditt Coop MedMera kort kan du spara extra poang. Med extra poängen kan du få extra rabbatt pa dina köp, få gratis produkter i butiken eller andvända poangen till nöje, så som en gratis resa eller gratis biobiljetter.

Har inte fått mitt Coop kort?

Har du inte fått kortet ber vi dig att kontakta vår kundservice på telefonnummer 0771-17 17 17 knappval 2,4 så hjälper vi dig.

Vad hände med Coop 2021?

Nära 90 procent av Coops svenska butiker drabbades sommaren 2021 av ransomware i form av ett digitalt utpressningsprogram som låste kassasystemet och omöjliggjorde transaktioner. Det enda sättet att få igång systemet igen var att betala en hög summa pengar.

Relaterade inlägg: