Hur är vädret på Gran Canaria i januari?

Hur är vädret på Gran Canaria i januari?

Hur är vädret på Gran Canaria i januari?

I december och januari är klimatet på Gran Canaria inte fullt så varmt som under sommaren och hösten, men vem säger nej till underbara dagstemperaturer på omkring 21°-22° och vattentemperaturer på ca 19° när mörkret och snön ligger tungt hemma.

Var är det varmast på Kanarieöarna i januari?

För att hitta till de varmaste orterna bör du ta dig till de södra delarna av Gran Canaria och Tenneriffa. Vattnet är mellan 18 och 19 grader varmt, och man kan räkna med runt 30 regnfria dagar i januari – trots att det är den regnigare perioden på året.

Var på Kanarieöarna är det varmt i januari?

Kanarieöarna. Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote och Fuerteventura har skönt väder året om. Januari är en av de mildaste månaderna med en genomsnittstemperatur på 21 grader. Varmast är det på turistorterna i södra delarna av Gran Canaria och Teneriffa.

Hur varmt är det i Malaga?

Vädret i Malaga är skönt året om men riktigt varmt under sommarmånaderna och hela vägen in i oktober. Svalast är det i december och januari, men även då ligger medeltemperaturerna på sköna 17° i snitt. Detta gör att resmålet passar perfekt både för varma solsemestrar under sommaren och härliga weekendresor när helst du vill.

Hur varmt är Malaga i augusti?

Vattentemperaturför Malaga är varmast i augusti med temperatur på 24°C.Temperaturen för Malaga är som kallast i januari med medeltemperatur på 17°C. Solsäkrast är det i juli med 11 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i december då det uppmätts till 99 mm. Regnigaste månaden är december med i snitt 7 regndagar.

När är medeltemperaturen för Malaga i november?

Historisk medeltemperatur och klimat för Malaga i oktober är 24°C på dagen och 15°C på kvällen. Historisk medeltemperatur och klimat för Malaga i november är 20°C på dagen och 11°C på kvällen.

Relaterade inlägg: