Vill ha raka tänder?

Vill ha raka tänder?

Vill ha raka tänder?

Behandlingen är uppbyggd på ett flertal sekvenser där varje skena bärs under två veckor för att sedan ersättas med en ny. Skenorna är utformade för att försiktigt, stegvis, flytta dina tänder till önskad position. Skenorna är också specialgjorda efter dina tänder vilket gör att de blir väldigt bekväma att bära.

Får man rakare tänder av bettskena?

En ny teknologi som blir allt mer populär, det bästa är att det inte heller kostar så mycket som andra behandlingsformer. Du får hem en serie av osynliga skenor som är anpassad efter din behandlingsplan. Du byter ut din skena var fjortonde dag efter att dina tänder flyttar sig.

Kan man fixa sina tänder?

Med hjälp av estetisk tandvård kan du korrigera både färg, form, storlek och position på dina tänder - helt efter dina önskemål. På Aqua Dental erbjuder vi bland tandblekning, skalfasader och tandreglering.

Hur får man tandställning snabbare?

Det är vanligt att behöva ta bort tänder i samband med tandregleringen för att få ett bra slutresultat. Om det bara är lite trångt räcker det oftast med att skapa plats genom att bredda eller förlänga tandbågen. Ibland måste dock tandregleringen kombineras med en operation där käkarnas ställning ändras.

Vilken är den bästa Bettskenan?

Bruxeeze Bettskena Likt Ekulf är det en bettskena anpassad för att användas på natten när du sover och ska fungera som ett skydd för tänderna mot tandgnissling. Skenan formgjuts enkelt och anpassas snabbt till dina tänder. Enligt Lloyds Apotek så ger den direkt en effektiv minskning på de symptom som tandgnissling ger.

Hur mycket kostar det att få nya tänder?

I regel brukar en tand kosta någonstans mellan 20 0 kronor att ersätta, exklusive eventuella rabatter och bidrag från det statliga tandvårdsstödet. Om det rör sig om ett omfattande ingrepp där flera tänder måste ersättas blir priset vanligtvis billigare per tand.

Kan man bygga på tänder?

Komposit, en hållbar åtgärd Komposit är ett väldigt starkt och naturtroget plastmaterial som kan användas för att bygga på en enskild tand eller flera tänder. Komposit kan ersätta exempelvis en förlorad flisa, eller byggas på tänderna för att täcka en glugg.

Relaterade inlägg: