Hur varmt på Kanarieöarna i mars?

Hur varmt på Kanarieöarna i mars?

Hur varmt på Kanarieöarna i mars?

Till Apollos resmål på Gran Canaria kan du resa året runt – och alltid njuta av behagliga dagstemperaturer runt 20-25 grader....Medeltemperaturer.
mars
DagstemperaturDagstemperatur 20°c
NattemperaturNattemperatur 17°c
VattentemperaturVattentemperatur 19°c
Nederbörd (medel per månad)Nederbörd (medel per månad) 12mm

Vart är det varmt i slutet av mars?

För en riktigt ordentlig mars-värme och temperaturer som kan stiga över 30 grader rekommenderar vi:

  • Bali.
  • Gambia.
  • Maldiverna.
  • Vietnam.
  • Sri Lanka.
  • Thailand.

Hur är vädret på Gran Canaria i april?

Klimatet på Gran Canaria är subtropiskt, alltså varmt året om. De nordligaste delarna får lite mer regn under vintermånaderna men inga större mängder. I april börjar temperaturen att stiga och når drygt 20 grader dagtid med kallare nätter.

Hur varmt är det i mars i mars?

I mars är det fortfarande långväga destinationer som Thailand och Mexico som vinner värmeligan. Men resmål som Kap Verde, Egypten och Kanarieöarna smyger närmare toppen, med riktigt sköna snittemperaturer på 22–25 grader. Mycket varmt i mars: 29-34 grader

Vad är klimatet på Costa del Sol?

Klimatet på Costa del Sol är varmt och torrt på sommaren, under sommarmånaderna förekommer det nästan ingen nederbörd överhuvudtaget och vintermånaderna är milda med spridda regnskurar. Solen kan skina som bäst när det helt plötsligt kommer en regnskur och lika snabbt som det började regna kan det även sluta.

Hur varmt är mars i Kap Verde?

Mars har en medeltemperatur på 25 grader i luften och 22 grader i vattnet. På natten är det ungefär 18 grader varmt. Här regnar det i princip aldrig. Charter till Kap Verde i mars.

Relaterade inlägg: