Vart kan man ringa om man behöver prata?

Vart kan man ringa om man behöver prata?

Vart kan man ringa om man behöver prata?

Ring 112 om du är i fara och det är bråttom. Här kan du få stöd av en kurator och prata om sånt som du funderar mycket på eller behöver få hjälp med. Du kan ringa 116 111, mejla eller chatta.

Kan inte ringa 1177 från mobilen?

Det kan bero på att:

  1. Din telefonoperatör inte har gjort det möjligt att ringa 1177. Detta gäller endast mindre operatörer och vissa IP-telefonioperatörer.
  2. Du ringer från en företagsväxel som inte tillåter just detta nummer.

Kan 1177 ringa upp?

Aktuella artiklar. På telefon 1177 får du prata med en sjuksköterska som bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till lämplig vårdmottagning när så behövs. Du kan få hjälp på flera språk. Är det kö, kan du välja att bli uppringd.

Hur får man kontakt med 1177?

Du kan sjukvårdsrådgivning genom att ringa telefonnummer 1177. Du kan också kontakta en vårdmottagning direkt. Här kan du läsa mer tekniska krav och hur du gör om du får problem när du är inloggad på 1177.se. Har du frågor om eller synpunkter på 1177 Vårdguidens e-tjänster?

När är det kortast kö på 1177?

Telefonköerna är långa även på eftermiddagen, inte minst inte minst klockan 18 då sjuksköterskorna börjar gå på sina raster och minskar bemanningen i telefon. Vid klockan 22.00 tar nattstyrkan vid och den består av färre sjuksköterskor som därmed kan besvara färre samtal.

Varför spelar 1177 in samtal?

Samtalen till 1177 Vårdguiden på telefon spelas in för att ha möjlighet att gå tillbaka och kvalitetssäkra samtalen. En säkerhetslucka har upptäckts och åtgärdats hos den underleverantör som anlitats i de tre regioner som inte använder Ineras telefoni- och journalsystem, Stockholm, Värmland och Sörmland.

Relaterade inlägg: