Kan man använda Skoterkort som leg?

Kan man använda Skoterkort som leg?

Kan man använda Skoterkort som leg?

Re: Gäller nya skoterförarbeviset som ID-kort? Om det är SIS märkt så gäller det som ID kort.

Hur tar man Skoterkort?

Utbildningen ska ske hos en godkänd utbildare och den är minst tio timmar lång. Den består av minst tre timmars praktisk träning. Totalt kan det bli mer än tio timmar, beroende på hur du klarar de teoretiska och praktiska momenten. Du måste ha fyllt 16 år och ha gått utbildningen för att få göra kunskapsprovet.

Kan man köra skoter på B körkort?

Jag har körkort för personbil (B-behörighet). Kan jag köra snöskoter på det? Om du tagit ett körkort eller traktorkort innan 1 januari 2000 har du rätt att köra snöskoter med det. Har du tagit körkortet eller traktorkortet vid en senare tidpunkt måste du ha ett förarbevis för snöskoter för att få köra.

Hur mycket kostar det att ta Skoterkort?

Kostnaden för att ta förarbevis för snöskoter varierar, beroende på vad som ingår i utbildningen, vem som håller i den och om boende ingår. Men generellt kan man säga att det kostar från 2000 kronor och uppåt.

Hur vet man om man har Skoterkort?

Om du tagit ett körkort eller traktorkort innan 1 januari 2000 har du rätt att köra snöskoter med det. Har du tagit körkortet eller traktorkortet vid en senare tidpunkt måste du ha ett förarbevis för snöskoter för att få köra.

Relaterade inlägg: