Har Eva hittats?

Har Eva hittats?

Har Eva hittats?

Den 24 maj försvann Eva Söderstrand, 63, från familjens fritidshus utanför Roslagsbro. Sedan följde nästan nio månader av outhärdlig ovisshet för hennes familj. I slutet på januari hittades till slut kvarlevor från Eva Söderstrand. Dottern Jenny Eiseb Söderstrand är tacksam för allt stöd hon fått under sökandet.

Har Camilla hittats?

I två och en halv vecka har nu 28-åriga Camilla varit försvunnen och polisen har fortfarande inga spår efter henne. Hon påträffades i januari avliden.

Vem är den försvunne 55 åringen?

Mark Lorentzon, 55, jagas av polisen – misstänkt för bombdådet i Göteborg. En nationell efterlysning har gått ut till samtliga polisdistrikt. Larmet om att en explosion inträffat i flerfamiljshuset i Annedal i centrala Göteborg kom klockan 04.48 på tisdagsmorgonen.

Har man hittat Beata?

Försvunna Beata Ratzman har påträffats död i ett naturområde. Detta enligt uppgifter till Sydsvenskan. Polisens tekniker undersöker en plats i en hage intill Bökebergs ridgymnasium i Svedala kommun och det ska vara fyndplatsen.

Är Kaysa hittad?

En privat dykinsats i Lidan under söndagen i sökandet efter den försvunna Kaysa Rossow, har gett resultat. En död kropp har hittats, uppger polisens presstalesman. Kroppen är ännu inte identifierad. Sökandet efter den försvunna kvinnan har pågått vid olika tillfällen i Lidan i Lidköping.

Hur många människor försvinner varje år i Sverige?

Cirka 25 000 personer anmäls försvunna varje år i Sverige. De flesta kommer snabbt tillrätta men cirka 400 personer bedöms vara i livsfara och blir föremål för efterforskning enligt Lagen om skydd mot olyckor, varav 25 procent hittas i dåligt skick och 11 procent hittas döda.

Hur startade Missing People?

"Det ska inte ha hänt Tony förgäves", säger Anki Dahlberg, som var med och grundade Missing people efter att bonussonen Tony försvunnit 2011. När bonussonen Tony försvann klev Anki Dahlberg upp på en parkbänk och dirigerade familj och bekanta i sökandet.

Vem är den försvunne 55 åringen i Göteborg?

Mark Lorentzon, 55, jagas av polisen – misstänkt för bombdådet i Göteborg. En nationell efterlysning har gått ut till samtliga polisdistrikt. Larmet om att en explosion inträffat i flerfamiljshuset i Annedal i centrala Göteborg kom klockan 04.48 på tisdagsmorgonen. En stor räddningsinsats tog vid efter explosionen.

I vilken stad sprängdes en bomb som orsakade en svår brand?

I centrala Göteborg inträffade en explosion strax före fem i morse i en fastighet vid Övre Husargatan. Polis och räddningstjänst är på plats.

Vem mördade Beata?

Beata Ratzman, 32, hittades död i en hage i Svedala kommun under lördagen. Hennes make har erkänt att han orsakat hennes död, men förnekar mord. Under eftermiddagen häktades mannen på sannolika skäl misstänkt för mord.

Relaterade inlägg: