Hur fungerar AirPods 3?

Hur fungerar AirPods 3?

Hur fungerar AirPods 3?

Fantastiska funktioner. AirPods 3 har alla funktioner som den andra generationen hade, tillsammans med några extrafunktioner från AirPods Pro. Som nämnts finns det ingen Active Noise Cancellation som AirPods Pro har, men du får Adaptive EQ på AirPods 3. Adaptive EQ anpassar ljudet baserat på hur AirPods sitter i örat.

Kan man svara med AirPods?

Gör något av följande: Ring ett samtal: Aktivera Siri genom att trycka snabbt två gånger på en av AirPods-snäckorna, vänta på en ljudsignal och gör en förfrågan. Besvara eller avsluta ett samtal: Tryck snabbt två gånger på höger eller vänster AirPod.

Hur styr jag mina AirPods?

Med AirPods Pro kan du styra hur mycket du hör av omgivningen....Styra ljudet med dina AirPods Pro eller AirPods (3:e generationen)

  1. Tryck på kraftsensorn på skaftet på en AirPod för att spela och pausa ljud. ...
  2. Dubbeltryck på kraftsensorn för att gå till nästa spår.
  3. Tryck tre gånger på kraftsensorn för att hoppa bakåt.

Hur höjer man volymen på AirPods?

Om du öppnar Bluetooth-inställningarna på din iPhone och trycker på "i" bredvid AirPods Max kommer du att se Digital Crown i listan. Härifrån kan du välja dina preferenser för hur du ska vrida Digital Crown för att höja eller sänka volymen.

Är AirPods 3 bättre än Pro?

Tredje generationens Airpods har fått en timme längre batteritid än förra generationen, och en och en halv timme längre än Airpods Pro. Men jämför vi i stället med Beats Studio Buds är batteritiden i propparna två timmar kortare, trots att de är större.

Är AirPods Pro bättre än AirPods 3?

Pro-modellen har öronspetsar av silikon i tre olika storlekar för bättre passform - vilket är den viktigaste skillnaden mellan dem och AirPods (tredje generationen). AirPods Pro har också ett ventilationssystem för tryckutjämning och en kraftsensor på stammen, vilket ger fler kontroller.

Relaterade inlägg: