Hur många sprut räcker en parfym?

Hur många sprut räcker en parfym?

Hur många sprut räcker en parfym?

En 20 ml flaska ger ungefär 280 spray. En 30 ml parfymflaska ger cirka 420 spray.

När ska man spraya parfym?

Förvara alltid dina parfymer i en sval och torr plats och håll borta från direkt solljus och värme. Spraya parfym där du vill bli kysst! Parfym aktiveras nämligen av kroppsvärme, så att spraya på din pulsådern (bakom öronen, på halsen, inre handleder, bröst och bakom knäna) kommer att hjälpa din doft att hålla längre.

Hur länge håller 60ml parfym?

Parfym kan hålla i upp till 10 år beroende på olika faktorer, men den generella rekommendationen brukar vara mellan 3-5 år eftersom doften kan börja avta efter detta.

Hur ska man spraya parfym?

Applicera därför parfymen på halsen, handlederna och bakom öronen, de områden de flesta vanligtvis applicerar på ändå - men för att sprida ut doften jämnt över kroppen, spraya lite i knäveck, naveln och armveck som också är varmare än resten av kroppen.

Hur får man sin parfym att hålla?

Förvara rätt Undvik även att ställa dem i direkt solljus, då oxiderar de och tappar snabbare sin doft. Förvara istället dina dofter på en sval och mörk plats, förslagsvis i klädkammaren, och gärna kvar i förpackningen. Här hittar du alla parfymer.

Var kan man köpa Parfymprover?

Parfymprover på notino.se Upptäck din nya favoritparfym för den kommande säsongen eller för flera år framöver. Beställ små parfymprover och välj din favorit!

Relaterade inlägg: