Är My Fitness Pal gratis?

Är My Fitness Pal gratis?

Är My Fitness Pal gratis?

MyFitnessPal är gratis att ladda ner och använda. Om du uppgraderar till MyFitnessPal Premium erbjuder vi automatisk förlängning av månads- och årsabonnemang.

Hur mycket kostar MyFitnessPal?

MyFitnessPal är en gratis mobil app och webbplats som ger dig en mängd verktyg för att spåra vad och hur mycket du äter och hur många kalorier du bränner genom olika aktiviteter.

Vilken vikt app är bäst?

Fatsecret - för den noggranna bantaren Tjänsten går också att använda på en dator. Användaren skriver in längd, vikt, ålder och kön och hur mycket man strävar efter att väga. Dessutom skriver man upp hur aktiv man är. Utgående från den informationen räknar Fatsecret ut energibehovet och -förbrukningen.

Hur fungerar MyFitnessPal?

MyFitnessPal beräknar antalet kalorier du har konsumerat och antalet kalorier du har förbränt från träning och visar dig hur många kalorier du har kvar att äta under dagen. Om du håller dig inom din kalorigräns bör du uppnå den viktminskning (eller ökning) du letar efter.

Hur mycket kostar Lifesum?

Den är gratis. Japp. Appen kostar ingenting. Du får direkt tillgång till enkel kaloriräkning, möjligheten att se din statistik och mängder av fantastiska recept.

Kan man väga sig på mobilen?

Det finns många potentiella användningsområden för tekniken 3D Touch, som sitter i Apples senaste iPhone 6S-enheter. Ett av de lite mer oväntade är möjligheten att nyttja tekniken för att väga saker. 3D Touch känner nämligen av hur hårt man trycker på skärmen och kan således användas som en våg.

Relaterade inlägg: