Måste man registrera vid köp av kontantkort?

Måste man registrera vid köp av kontantkort?

Måste man registrera vid köp av kontantkort?

Måste jag registrera mitt kontantkort? Nej, i skrivande stund måste du inte registrera ditt kontantkort. Regeringen har föreslagit att man från och med den 1 januari 2022 ska vara tvungen att registrera nya kontantkort.

Hur kollar man kontantkortet?

Nedan ser du operatörernas respektive nummer du kan ringa för att kolla saldot

  1. Comviq: *111#
  2. Halebop: *101#
  3. Hallon: *401#
  4. Telenor: *121#
  5. Telia: *121#

Måste man fylla på kontantkort varje månad?

De flesta operatörer har 12 månaders giltighetstid efter att du senast laddade kontantkortet. Det innebär att du måste ladda ditt kontantkort minst en gång om året för att det ska fortsätta gälla.

Måste man aktivera Comviq kontantkort?

Därför ska du registrera dig! Med ett registrerat kontantkort får du en säkrare upplevelse. Skulle du till exempel tappa din mobil kan du behålla ditt nummer och tankningen som finns kvar på ditt gamla kort. Just nu får även alla som registrerar sitt kontantkort dubbel surf på sina tre nästa tankningar.

Kan man ha Bank ID på telefon med kontantkort?

Ett mobilabonnemang eller ett registrerat kontantkort i mobilen krävs för att man ska kunna använda tjänsten.

Kan man spåra en mobil med kontantkort?

Dessa kontantkortsabonnemang är ett problem då det är omöjligt att spåra samtal som ringts från en telefon med oregistrerat kontantkort. Kvinnojourer runtom i landet pekar på att kvinnor, i konflikt med tidigare makar eller partner, får hotfulla och kränkande samtal från mobiltelefoner med kontantkort.

Hur får man tag på kontantkort?

Hur kommer jag igång med mitt kontantkort? Startpaketet kostar ingenting och du väljer själv om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller skaffa ett nytt. Du får hem ett simkort med ditt telefonnummer. För att kortet ska fungera måste du ladda kontantkortet med valfri laddning på telia.se/ladda.

Vem säljer tre kontantkort?

På Pressbyrån kan du köpa mobiltelefon med Comviqabonnemang. Hos oss finner du påladdning till mobilen samt startpaket från nästan alla stora operatörer. Med kontantkort slipper du abonnemangsavgifter och bindningstid. Operatörerna vi tillhandahåller är följande: Comviq, Telia, Lyca, Telenor och Tre.

Relaterade inlägg: