När ska man ringa till Bris?

När ska man ringa till Bris?

När ska man ringa till Bris?

Du som är under 18 år kan ringa till Bris för att få prata med en kurator om det du funderar mycket på eller det du behöver hjälp med. Numret är 116 111. Telefonen är alltid öppen - även på natten.

Vem kan kontakta Bris?

Barn och unga kan kontakta Bris kuratorer genom att ringa till Bris telefon 116 111, skriva till Bris-mejlen eller chatta i Bris-chatten. Den som hör av sig är anonym och kuratorn har tystnadsplikt. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen. Bris erbjuder också gruppstöd.

När kan man skriva till Bris?

För dig upp till 18 år Barn och unga kan kontakta Bris kuratorer genom att ringa till Bris telefon 116 111, skriva till Bris-mejlen eller chatta i Bris-chatten. Den som hör av sig är anonym och kuratorn har tystnadsplikt. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen. Bris erbjuder också gruppstöd.

Är man anonym på Bris?

För dig upp till 18 år. Barn och unga kan kontakta Bris kuratorer genom att ringa till Bris telefon 116 111, skriva till Bris-mejlen eller chatta i Bris-chatten. Den som hör av sig är anonym och kuratorn har tystnadsplikt. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen.

Kan man vara anonym på Bris?

Anonymitet och sparade uppgifter Bris tar ansvar för att all kontakt med Bris kuratorer är tryggt och säkert. För dig betyder det bland annat att du kan vara anonym om du vill och att kuratorerna har tystnadsplikt.

Relaterade inlägg: