Vad har Saga Norén för diagnos?

Vad har Saga Norén för diagnos?

Vad har Saga Norén för diagnos?

Saga Norén i Bron, SVT, har inte en uttalad diagnos men vissa karaktärsdrag har i media associerats med Aspergers syndrom. Hon spelas av Sofia Helin.

Var kan man se Bron säsong 4?

Bron Säsong 4 - Stream Online | PlayPilot.

Kan man se Bron på Netflix?

När en kropp hittas på bron mellan Danmark och Sverige faller det inom båda ländernas jurisdiktion och utredarna samarbetar för att hitta mördaren. Titta så mycket du vill.

När släpptes säsong 4 av Bron?

Fjärde säsongen Bron säsong fyra hade premiär den 1 januari 2018 och spelades in med start i november 2016. Det är den sista säsongen av serien.

Vad har Sofia Helin gjort i ansiktet?

Sofia Helins ärr i ansiktet Den lovande skådespelerskan cyklade ner för en backe när dynamon fastnade i hjulet. Cykeln välte och Sofia ramlade ner i asfalten med huvudet först. Hon skadade både tänder, käke och läppar och fick genomgå flera operationer.

Var streamas Bron?

"Bron" är en kriminal-, mysterie- och thrillerserie producerad i Sweden, Germany och Denmark och släpptes 2011. Den har ett mycket högt betyg på IMDb: 8.6 stjärnor av 10. "Bron" finns nu att streama på Netflix, SF Anytime, Blockbuster och Cineasterna.

Vart Kollar man på Bron?

Prisbelönt kriminalserie med Sofia Helin i rollen som Saga Norén på länskrim i Malmö.

Vem har gjort musiken till Bron?

Bron (TV-serie)
MusikChoir of Young Believers Johan Söderqvist Uno Helmersson Patrik Andrén
Antal avsnitt38
Längd (per avsnitt)60 minuter
Antal säsonger4
Produktion

Vem regisserade Bron?

Henrik Georgsson Gör: Film- och tv-regissör.

Vad heter Henrik sabroe döttrar?

Henrik Sabroe har precis lämnat Julia och Ida till socialen. De båda ficktjuvarna har bott hos Henrik över natten. Det är uppenbart att Henrik tyckt om sällskapet. Att han i Julia och Ida ser sina egna döttrar; han vet ju fortfarande inte var de är, vad som har hänt dem, om de lever eller är döda.

Hur slutar säsong 4 Bron?

Ikväll sändes det sista avsnittet av säsong fyra som också är det sista i hela serien. I sista scenen kunde tittarna se hur seriens huvudkaraktär, Saga Norén, spelad av Sofia Helin, kastade sin polislegitimation i vattnet från Öresundsbron. Samma bro som hela serien började med. Därefter kör hon iväg över bron.

Relaterade inlägg: