Vilken Inredningskurs är bäst?

Vilken Inredningskurs är bäst?

Vilken Inredningskurs är bäst?

Inredningsakademin arrangerar Sveriges modernaste och mest omfattande yrkesutbildning till Certifierad Inredare (Certified Interior Designer). Utbildningen fokuserar på att du ska kunna ha ett arbete och inkomst som Inredare efter genomgången utbildning.

Hur blir man Inredningskonsult?

Inredningsakademin arrangerar Sveriges modernaste och mest omfattande yrkesutbildning till Certifierad Inredare. Utbildningen fokuserar på att du ska kunna ha ett arbete som Inredare efter genomgången utbildning och erhållen examen.

Vad gör en Inredningskonsult?

När man sitter och ritar eller väljer ut bilder på möbler till en plansch och känner hur allt kommer till liv. Tanken att det är jag som har inrett det här huset, att jag har ritat den här planen och spenderat timmar på den gör mig glad.

Vad innebär certifierad inredningsarkitekt?

Vill du arbeta med inredningsuppdrag och skapa funktionella och estetiskt tilltalande miljöer så har vi yrkesutbildningen för dig. Du läser till Certifierad Inredningsarkitekt genom de tre kursmodulerna Inredningsarkitekt 1-3. Efter godkänt examensarbete erhåller du ett certifikat som Inredningsarkitekt.

Är det svårt att bli inredare?

Bra program att läsa på gymnasiet om du vill bli inredningsarkitekt är Estetiska programmet eller Hantverksprogrammet. Grundläggande högskolebehörighet krävs för vidare studier så det behöver du läsa till på Hantverksprogrammet inom ramen för det individuella valet.

Relaterade inlägg: