Finns Apple Fitness+ i Sverige?

Finns Apple Fitness+ i Sverige?

Finns Apple Fitness+ i Sverige?

Några besked om när tjänsten släpps i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island har tyvärr fortfarande inte lämnats. Sedan tidigare finns Apple Fitness Plus tillgängligt i engelskspråkiga länder som Australien, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Storbritannien och USA.

Hur stänger man av aktivitet på Apple Watch?

Du kan också öppna Apple Watch-appen på iPhone, trycka på Min klocka, trycka på Träning och sedan ändra inställningarna för träningspåminnelser.

När kommer Apple Fitness till Sverige?

Lansering under 2020 Exakt datum för lansering är ännu inte bestämt, men vi vet så mycket att under vintern 2020 kommer det rullas ut med start i USA, England, Nya Zeeland, Irland, Kanada, and Australien.

Vad kostar Apple Fitness+?

Apple Fitness+ är tillgängligt som en fristående prenumeration eller som en del av Apple One Premier-prenumerationen . Som fristående kostar Fitness+ $9,99 eller £9,99 per månad, eller $79,99 eller £79,99 per år.

Varför släcks inte min Apple Watch?

Tips: Det går inte att stänga av Apple Watch medan den laddas. Du måste koppla loss Apple Watch från laddaren innan du kan stänga av den.

Varför slocknar inte min Apple Watch?

Öppna appen Inställningar på din Apple Watch. Det gör du genom att trycka på Digital Crown så att hemskärmen visas och sedan trycka på knappen Inställningar . Tryck på Visning och ljusstyrka. Rulla nedåt och tryck på Alltid på.

Kan inte stänga av min Apple Watch?

Om du inte kan stänga av Apple Watch, eller om problemet kvarstår, kanske du måste tvinga den att starta om. Gör detta endast om det inte går att starta om Apple Watch. Du kan tvinga fram en omstart genom att håll in sidoknappen och Digital Crown samtidigt i minst tio sekunder tills Apples logotyp visas.

Hur ändrar man aktivitet på Apple Watch?

För att komma igång öppnar du appen Aktivitet på din Apple Watch och följer stegen på skärmen. Din Apple Watch visar när du har uppnått dina mål och ger dig förslag och uppmuntran för att hjälpa dig att stänga dina ringar. Läs om hur du stänger varje ring eller ändrar dina mål.

Relaterade inlägg: