Kan inte avsluta YouTube Premium?

Kan inte avsluta YouTube Premium?

Kan inte avsluta YouTube Premium?

YouTube Premium- och YouTube Music Premium-prenumeranter kan avsluta, pausa eller återuppta sitt medlemskap när som helst....

  1. Tryck på din profilbild. ...
  2. Tryck på medlemskapet du vill avsluta.
  3. Tryck på Fortsätt för att avbryta.

Hur kommer man i kontakt med YouTube?

Logga in på din YouTube-kanal. Tryck på din profilbild och välj sedan Hjälp och feedback. Välj Kontakta oss under Behöver du mer hjälp?

Hur aktiverar man YouTube Premium?

För att ändra din YouTube Premium-prenumeration på Android, öppna YouTube Android-appen. Du måste byta till det konto som har prenumerationen (om den inte redan är aktiv). För att göra detta, välj din profilikon högst upp till höger och välj sedan ditt kontonamn högst upp på Konto meny.

Hur får jag YouTube Premium lite?

Priset för en prenumeration har legat på 119 kronor i månaden sedan den svenska lanseringen, men nu dyker ett billigare alternativ upp i form av Youtube Premium Lite. För 69 kronor i månaden kan användare välja att enbart köpa sig fria från annonser och slippa betala för de övriga tjänsterna.

Hur många enheter YouTube Premium?

Om du prenumererar på YouTube Premium eller YouTube Music Premium kan du använda offlinefunktionerna i ditt betalmedlemskap på upp till tio enheter åt gången. Om du försöker ladda ned en video på en ny enhet när du har nått den här gränsen tas den enhet du auktoriserade först av de tio bort.

Relaterade inlägg: