Kan man säga upp Viasat?

Kan man säga upp Viasat?

Kan man säga upp Viasat?

Under Hantera paket ser du alla våra paket och en avsluta knapp vid det paket du har aktivt just nu. För att säga upp abonnemanget, klicka på Säg upp paketet och följ stegen i processen. När du slutfört uppsägningen, kommer du även få ett mail som en bekräftelse på det.

Hur lång uppsägningstid har jag på Viasat?

Ett löpande abonnemang har 30 dagars uppsägningstid. (Är ditt avtal tecknat före den är uppsägningstiden tre kalendermånader.) Ett avtal med bindningstid kan avslutas till bindningstidens slut.

Hur kan man avsluta Viaplay?

För att avsluta ditt paket, behöver du gå in på Mitt konto > Hantera paket. Under hantera paket ser du alla våra paket och en avsluta knapp vid det paket du har aktivt just nu. För att säga upp abonnemanget, klicka på Säg upp paketet och följ stegen i processen.

Hur loggar man in på Viasat?

Logga in på Min sida Klicka på Logga in längst upp till höger och ange den emailadress och det lösenord som du valde när du skapade kontot. Klicka på Logga in längst upp till höger och välj BankID. Fyll i ditt personnummer, öppna Mobilt BankID på din mobiltelefon och signera. Har du glömt lösenordet?

Hur lång uppsägningstid är det på Viaplay?

Vi har inga bindningstider eller uppsägningsavgifter. Registrera dig för att komma igång!

Kan man säga upp ett abonnemang med bindningstid?

Ja, du kan säga upp ett abonnemang även om du har bindningstid kvar. Men då kommer operatören skicka en slutfaktura för de månader som är kvar på bindningstiden. Du måste alltså fortfarande betala lika mycket som om du hade behållit abonnemanget tiden ut.

Vad kostar Viaplay 2022?

Våra paket Viaplay Film & Serier – film & serier 129:-/mån (2 veckor kostnadsfritt för nya kunder) Viaplay Medium – film, serier och massor av sport 329:-/mån. Viaplay Total – film, serier & all sport 449:-/mån.

Varför fungerar inte Allente?

Kontrollera att kanalen ingår i ditt tv-paket. Kontrollera att du inte har en obetald faktura. Detta kan du göra genom att logga in på Min sida. Prova att göra tv-boxen strömlös i cirka 30 sekunder.

Varför går det inte att logga in på Viaplay?

Om du har problem med att logga in med engångskoden kan du istället logga in manuellt genom att skriva din e-post och ditt lösenord med fjärrkontrollen. Stäng Viaplay-appen helt och öppna den igen. Efter att du öppnat appen skriver du in din e-post och ditt lösenord istället för att välja att logga in med engångskod.

Relaterade inlägg: