Hur säger man upp telefonabonnemang?

Hur säger man upp telefonabonnemang?

Hur säger man upp telefonabonnemang?

Det vanligaste sättet att avsluta ett avtal om en tjänst är att göra en uppsägning till operatören. För avtal som ingåtts från och med den får uppsägningstiden vara maximalt en (1) månad. Om du har bindningstid kvar kommer du med största sannolikhet att få en slutfaktura på resterande tid.

Hur lång uppsägningstid har Telia på mobilabonnemang?

Vill du säga upp ditt abonnemang gör du det genom att ringa vår kundtjänst på telefonnummer 90200. Uppsägningstid och bindningstid gäller enligt det avtal du har tecknat med Telia. För de flesta tjänster gäller en månads uppsägningstid.

Hur lång uppsägningstid har jag på Telia?

Uppsägningstid och bindningstid gäller enligt det avtal du har tecknat med Telia. För de flesta tjänster gäller en månads uppsägningstid. Om du vill säga upp tjänster i samband med utlöpande bindningstid är det därför viktigt att du meddelar oss en månad innan så sker. Läs mer om uppsägningstid i våra Allmänna villkor.

Hur lång uppsägningstid har Telia?

För de flesta tjänster som Telia tillhandahåller gäller tre månaders uppsägningstid. Om du vill säga upp tjänster i samband med att bindningstiden går ut är det därför viktigt att du meddelar oss tre månader innan så sker. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst via telefon, e-post eller brev.

Kan man bryta abonnemang?

I regel är det inte möjligt att byta abonnemang under bindningstiden. Ibland kan det dock vara möjligt att byta till en högre surfmängd hos din nuvarande operatör även om du har bindningstid. Däremot går det inte att byta till en lägre surfmängd eller till ett abonnemang hos en annan operatör.

Relaterade inlägg: