Hur avbokar man biljetter Ticketmaster?

Hur avbokar man biljetter Ticketmaster?

Hur avbokar man biljetter Ticketmaster?

Avboka biljetter Du kan endast avboka reserverade biljetter, biljetter där du inte valt något betalningssätt. Logga in på "Mitt Konto", klicka på "Bokningar", klicka på bokningsnumret och makulera bokningen. Reserverade bokningar som inte hämtats ut inom angiven tid makuleras automatiskt.

Kan man avboka Hockeybiljetter?

Ingen ångerrätt för biljetter Du kan bara ångra köpet om det framgår av villkoren för biljetten att företaget själva erbjuder ångerrätt.

Var kan man sälja biljetter?

TicketSwap är ett säkert, praktiskt och rättvist sätt att köpa och sälja biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och dagsevenemang. Bedrägerier förhindras genom strikta kontroller och samarbeten med arrangörer och andra partner.

Kan man komma sent till en konsert?

Vad händer om jag kommer för sent? När en konsert börjar stängs salongens dörrar och sent ankomna släpps inte förrän ett passande uppehåll i konserten uppstår. Vid vissa fall kan det först inträffa vid paus. Detta görs för att visa hänsyn till våra artister, musiker och vår publik.

När kan man köpa SHL biljetter?

Under dagen den 2 september släpps biljetterna till de inledande omgångarna och du hittar biljetter till just din klubb i länken nedan. Köp din biljett idag - SHL är bäst på plats! Observera att klubbarna släpper biljetter i olika omgångar.

Relaterade inlägg: