Hur säger man upp Trygg 48?

Hur säger man upp Trygg 48?

Hur säger man upp Trygg 48?

Har du ingen nytta av försäkringen kan du avsluta den i appen Mitt Telenor.

Är Mobilförsäkring värt?

Är det värt att köpa mobilförsäkring? En mobilförsäkring kan löna sig för dig som har en dyrare mobil och som ofta får sprickor på skärmen. Har du en billigare mobil brukar det däremot inte kosta skjortan att byta skärm direkt hos en reparatör.

Vad täcker Trygg 48?

Trygg 48 täcker till exempel fukt-, tapp- och glasskador, stöld och förlust. Vid godkänd stöld/förlust täcker försäkringen även upp till 10 000 kr i trafikkostnader om någon använder din stulna eller borttappade mobil för att ringa, sms:a och surfa. Läs mer om Trygg 48 här.

Hur säger jag upp mitt Trygghetsavtal Tele2?

Tele2-butik eller via kundservice i samband med att du köper en mobiltelefon eller surfplatta. I efterhand via valfri Tele2-butik, dock senast 60 dagar efter köpet. Glöm inte att ta med både hårdvaran och kvittot till butiken om du tecknar trygghetsavtalet vid ett senare tillfället.

Hur mycket kostar försäkring på iPhone?

Få två års lugn och ro när du köper AppleCare+ till iPhone. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador3. Försäkringen gäller från den dag du köper AppleCare+.

Vad ersätter drulle?

Drulleförsäkringen ersätter så kallade otursskador som sker plötsligt och oförutsett, till exempel om du får en reva i nya vinterjackan, den dyra servisen går i kras, eller om du tappar mobilen i toaletten så att den blir helt obrukbar.

Vad ingår i Drulleförsäkring hos Trygg Hansa?

Drulleförsäkringen ger dig ersättning för plötsliga och oförutsedda händelser på lös egendom. Till exempel om du tappar mobilen i golvet eller sätter dig på glasögonen. Högsta ersättning är 100 000 kronor.

Vad är självrisken på Trygg 48?

Självrisken är 950 kr för mobiler och 500 kr för surfplattor. Använder du försäkringen två gånger eller fler inom 18 månader höjs självrisken med 1000 kr. Allt står i dina villkor. Täcker Trygg 48 tillbehör?

Relaterade inlägg: