Får man vara med under förlossningen?

Får man vara med under förlossningen?

Får man vara med under förlossningen?

Får min partner/medföljare följa med in på förlossningen direkt när vi kommer in? – Ja, om dina värkar har kommit igång och ni ska stanna kvar på förlossningsavdelningen. Om förlossningen inte riktigt har startat kan det vara så att du åker hem igen i väntan på att värkarna ska bli mer etablerade.

Finns det blöjor på BB?

Liberos blöjor brukar finnas på BB men det är bra att packa ned blöjor för hemfärden. Parfymfria våtservetter som Libero wet wipes. En oparfymerad babyolja för att lättare bort det kletiga, första barnbecket. Napp storlek pytteliten – men bra om ammande bebisar får koll på sugtekniken innan nappen används.

Får man vara med på förlossningen om man är förkyld?

Du som ska föda barn är välkommen till förlossningen, oavsett om du är frisk eller har symptom som kan vara orsakade av coronavirus. En frisk partner/anhörig, det vill säga utan feber och/eller luftvägssymtom, får följa med.

Får man blöjor på BB 2021?

Tvätt-/våtservetter – det kan finnas tvättlappar på BB som ni får låna, men det kan vara bra att packa med i väskan för säkerhets skull. Ett par blöjor för hemfärden – som sagt man vet aldrig när olyckan är framme.

Får man Förlossningsbindor på BB?

Förlossningsbindor. Du får oftast förlossningsbindor på sjukhuset men det kan vara skönt att ta med egna för att kunna byta precis när du behöver. Förlossningsbindor är även bra att ha hemma under den första tiden som nyförlöst.

Relaterade inlägg: