Varför ha två handfat?

Varför ha två handfat?

Varför ha två handfat?

Dubbla handfat passar utmärkt i större badrum som ska delas av två eller flera personer. Men det är inte bara praktiskt, det är även ofta snyggt då det passar in mycket bra i ett större badrum där ett vanligt enkelhandfat kan se lite futtigt och hoptryckt.

Vilket handfat ska jag välja?

Tips inför köpet. Valet av tvättställ beror till stora delar på vilken kommod eller tvättbänk som handfatet är tänkt att placeras på, eller för den delen i om den ska byggas in. Då kan måtten spela en mycket stor roll. Det kan vara värt att fundera på om det behövs en eller två tvättställ.

Varför två handfat i badrummet?

Ett dubbelhandfat är inte bara en snygg och dekorativ touch i ditt badrum. Ett sådant typ av handfat sparar även in tid för dig eftersom att fler i familjen kan göra sig i ordning på samma gång. Under stressade morgnar kan en sådan sak vara till stor fördel. Särskilt för den lite större familjen.

Vad är integrerat bräddavlopp?

På handfat är det dock desto vanligare att överfyllnadsskyddet är integrerat med porslinet, vilket innebär att det hål som finns i porslinet är en egen kanal som leds ner till bottenventilen där den sedan mynnar ut tillsammans med resten av spillvattnet.

Vem monterar tvättställ?

Känner du dig minsta osäker så bör du ringa efter en rörmokare och be denne assistera dig eller slutföra projektet med att byta ditt handfat. Du kan naturligtvis använda dig av rot-avdraget när du tar hjälp av en rörmokare.

Vad är Mineralkomposit?

Gjutmarmor / mineralkomposit Ett annat material som vuxit i popularitet på senare år är gjutmarmor eller mineralkomposit som det också benämns. Gjutmarmor består av kristalliserade bergsmineraler och harts. Det är ett naturmaterial som håller värmen riktigt bra. Det är dessutom ovanligt slitstarkt och formbart.

Relaterade inlägg: