Var kan man byta SL-kort?

Var kan man byta SL-kort?

Var kan man byta SL-kort?

Från 10 maj får den som köper biljett hos SL:s ombud och spärrkiosker biljetten på ett nytt grönt SL-kort.

Vad händer om man tappar bort sitt SL-kort?

Så fungerar förlustgarantin. Med ett registrerat SL Access-kort har du förlustgaranti. Det innebär att du kan få ett nytt kort med samma innehåll om du förlorar det. Tänk på att förlustanmäla kortet så snart som möjligt så är risken mindre att någon obehörig hinner resa på kortet.

Måste biljetten vara giltig hela resan SL?

När du reser med SL måste du ha en biljett som gäller under hela resan. Du måste också ha biljett när du befinner dig på SL:s område utan att resa, alltså innanför SL:s så kallade spärrlinje. Om du reser med en biljett som inte har en fast starttidpunkt, måste du starta biljetten för att den ska vara giltig.

Kan man föra över reskassa från ett kort till ett annat?

Du kan föra över reskassan till ett nytt kort Därefter kan SL köpa tillbaka reskassan enligt punkt 6.3. Automatisk påfyllning av reskassan innebär att reskassan automatiskt fylls på med 200 kronor om du köper en biljett som kostar mer än det du har i reskassan.

Var kan man ladda accesskort?

Du kan köpa och fylla på reskassan på SL Center, i SL Access-automaterna, i alla bemannade spärrar på tunnelbane- och pendeltågsstationer och de flesta av SL:s försäljningsombud. Under 2013 kommer du kunna ladda på pengar via e-handeln på Mitt SL. För att använda reskassan behöver du ett SL Access-kort.

Kan man spärra ett SL kort?

Resehistorik kopplat till ett visst SL Access-kort laddat med reskassa sparas som räkenskapsinformation enligt gällande lagstiftning. Du kan när som helst inaktivera ditt konto på mitt SL men du förlorar då de tjänster som du har när du är registrerad, som till exempel förlustgarantin.

Relaterade inlägg: