Varför kan jag inte byta namn på min Facebooksida?

Varför kan jag inte byta namn på min Facebooksida?

Varför kan jag inte byta namn på min Facebooksida?

Byt till sidan som du vill uppdatera. Klicka på ditt sidfoto längst upp till höger, välj Inställningar och sekretess och klicka sedan på Inställningar. Klicka på Redigera bredvid Användarnamn. Ange ett nytt användarnamn och klicka sedan på Spara ändringar.

Kan jag ändra mitt namn på Facebook?

Tryck längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck Inställningar och sedan Personlig information och kontoinformation. Tryck på Namn. Ange ditt namn och tryck Granska ändring.

Vad ska Facebook byta namn till?

Meta blir företagets namn, även om det sociala nätverket fortsättningsvis kommer att heta Facebook. Det var igår, under Facebooks virtual reality-event Connect, bolagets vd Mark Zuckerberg avslöjade att Facebook byter namn till Meta och ligger i linje med deras satsning på ett metaverse, skriver Omni.

När ska Facebook byta namn till Meta?

Företaget behåller dock namnet på användarplattformen ”Facebook” . Ett av världens största företag byter namn – till Meta. Efter veckor av spekulationer meddelade Facebooks ledning på torsdagen att de officiellt byter namn på ägarbolaget.

Varför byter Facebook till Meta?

Sociala medier-jätten Facebook byter namn till Meta. Beslutet kommer efter att de mottagit hård kritik för sin hantering av desinformation, hat och unga användare. Företaget behåller dock namnet på användarplattformen ”Facebook”.

Relaterade inlägg: