Hur man byter namn på Minecraft?

Hur man byter namn på Minecraft?

Hur man byter namn på Minecraft?

Det tog sin modiga tid, men inom kort kommer du äntligen kunna ändra namn i #Minecraft. Från och med den 4 februari blir det möjligt att döpa om ditt spel-alter ego, helt utan kostnad. Det enda som krävs är att du har ett #Mojang-konto, att du loggar in med en epostadress.

Hur byter man Microsoft-konto på Minecraft?

Minecraft loggar automatiskt in med den gamertag du använde för att köpa spelet via Windows Store. Gör så här för att logga in med ett annat konto: Starta Xbox-appen. Klicka på menyn Profil och inställningar och sedan på Logga ut.

Vad kostar Minecraft pengar?

Du betalar för tillbehören med en valuta som heter Minecoins, som kan köpas inuti spelet och oftast kostar mellan 2 och 6 USD styck. Det är gratis att låta upp till fyra personer delta i ett spel, men med en månatlig prenumeration kan du leda ditt eget privata rike.

Hur mycket kostar Minecraft på mobilen?

Just nu finns det två prenumerationsalternativ att välja mellan beroende på hur många du vill bjuda in till din onlinevärld samtidigt. En värld för dig och två vänner kostar 3,99 USD/månad (eller lokal motsvarighet) och en för dig och tio vänner kostar 7,99 USD/månad (eller lokal motsvarighet).

Hur laddar man ner Minecraft på datorn?

Så här installerar du Minecraft för Windows

  1. Klicka på nedladdningsknappen för att fortsätta till Minecrafts sida för att testa spelet gratis.
  2. Klicka på DOWNLOAD när du befinner dig på Minecrafts sida.
  3. Filen kommer laddas ner till din dator och öppnas automatiskt. ...
  4. Klicka på FINISH när installationen är klar.

Relaterade inlägg: