Hur gammal måste man vara för att spela Pokémon Go?

Hur gammal måste man vara för att spela Pokémon Go?

Hur gammal måste man vara för att spela Pokémon Go?

Vi hjälper dig! Pokémon GO är en gratis smartphone spel där användarna hitta och fånga Pokémons att lägga till sin samling. Spelet är avsedd att spelas utanför, med spelarna hitta Pokémon på olika platser. Barn under 13 behöver föräldrarnas tillstånd att ladda ner spelet.

Är Pokémon Go gratis?

Vad kostar Pokémon Go? Själva appen från Nintendo är helt och hållet gratis, och att spela mobilspelet är gratis också om du vill. Det finns möjligheter att göra köp i appen, vilket gör spelet lite orättvist. Mer pengar ger mer tillgång till resurser, vilket ger starkare och bättre Pokémon snabbare.

Vad krävs för att spela Pokémon GO?

Pokémon Go finns till både iPhone– och Android-telefoner. Spelet fungerar allra bäst på nyare telefoner då det är något tungdrivet. Spelet är gratis att ladda ner men innehåller så kallade In-App Purchases där du kan köpa föremål och annat som underlättar spelandet en aning.

När kom Pokémon GO ut i Sverige?

Spelet släpptes i juli 2016 och låter spelare fånga, strida och träna virtuella Pokémon som dyker upp ute i den riktiga världen med hjälp av smartphonens GPS och kamera. Spelet är gratis att spela, men har köp tillgängliga i spelet. I Sverige släpptes spelet den .

Hur får man pengar på Pokémon GO?

Som du säkert redan känner till kan man lämnadin Pokémon för att försvara gymmet som ditt lag invaderat. Dett är det enda sättet att tjäna valutan Pokecoins i spelet. Annars måste du köpa dem med verkliga pengar.

Relaterade inlägg: