Vad är Athena SU?

Vad är Athena SU?

Vad är Athena SU?

Athena är en plattform för kurser och pedagogiskt arbete. Kursstrukturen i Athena presenteras via ett kraftfullt och interaktivt planeringsverktyg som gör att studenterna får ett lättnavigerat gränssnitt för de olika kursmomenten, samt de lärresurser och aktiviteter som är kopplade till dessa.

Varför kan jag inte logga in på Athena?

Vid felmeddelandet "Behörighet saknas" eller "Unathorized" kan du försöka rensa cache och cookies samt starta om webbläsaren, alternativt försöka med en annan webbläsare. Om problemet ännu kvarstår får vi hänvisa till att kontakta lärare eller kursadministratör.

Hur får man studieintyg SU?

Studieintyg (resultatintyg och registreringsintyg) Studieintyg skriver du enklast ut själv via Ladok för studenter genom att logga in med ditt universitetskonto. Intyg kan skapas för studier vid Stockholms universitet och som ett nationellt studieintyg där studier vid flera svenska lärosäten tas med.

Vad höll Athena i?

Athena eller Pallas Athena var vishetens och krigets gudinna i grekisk mytologi. Hennes attribut var sköld, lans, olivträd och uggla. Ett alternativt namn till Athena var Tritonia. Pallas, flodguden Tritons dotter, var gudinnan Athenas vän och fostersyster.

När får man studieintyg?

När du ansöker och vi inte har fått in dina uppgifter från CSN behöver du ladda upp ett intyg så att vi kan information om dina studier. Ett giltigt studieintyg som laddas upp ska innehålla följande information: Ditt namn och personnummer. Kursnamn.

Hur får man studieintyg från Komvux?

Nu kan du enkelt göra en beställning av studieintyg. Fyll i formuläret nedan och klicka på “Skicka” när du är klar. Handläggningstiden är som högst fem arbetsdagar. Information som du lämnar in raderas automatiskt när uppgifterna har behandlats.

Vad heter Athenas fågel?

Hon uppfann trumpeten, flöjten, vagnen, skeppsbyggarkonsten, plogen och mycket annat som blev till nytta för mänskligheten och civilisationen. Hennes eviga följeslagare var en uggla. Athenas stående epitet är glaukopis, vilket tolkats som ”uggleögd” eller ”strålögd”.

Är man student om man pluggar komvux?

Som studerande på komvux är du berättigad till studiemedel från Centrala studiestödsnämnden, CSN. Tyvärr får du som vill läsa upp ett betyg i ett ämne du redan har betyg i inte studiemedel under tiden du pluggar. Det är helt gratis att pluggakomvux.

Relaterade inlägg: