Var hittar man nedladdningar PS4?

Var hittar man nedladdningar PS4?

Var hittar man nedladdningar PS4?

Logga in på PlayStation.com och välj My PlayStation > Spelbibliotek, eller öppna PlayStation App och välj Spelbibliotek > Köpt.

Hur kommer man till inställningar på PS4?

Välj (PS4-länk) > [Starta] > (Alternativ) > [Inställningar] på ditt system. Om du inte hittar PS4™-systemet följer du skärmen för att manuellt registrera ditt system med PS4™-systemet.

Hur laddar man ner spel till PS4?

Om du vill ladda ner ett spel som du redan har köpt eller tidigare har laddat ner trycker du på kontoikonen längst upp till höger på skärmen. Tryck på "Köphistorik" i menyn som visas. Bläddra bland de spel du har tillgång till och tryck på knappen "Ladda ner till din PS4" för alla du vill ladda ner.

Kan man ladda ner appar på PS4?

Från strömmande filmer och TV-program till videoredigering, det finns massor av appar i PS Store, som du kan använda för att förbättra din PS4-upplevelse helt och hållet.

Hur ansluter man till internet på PS4?

Du kan antingen använda Wi-Fi eller en LAN-kabel (Ethernet) för att ansluta PS4™-systemet till Internet. Välj (Inställningar) > [Nätverk] > [Konfigurera Internet-anslutning] och följ sedan anvisningarna på skärmen för att konfigurera nätverksinställningar.

Hur går man in i viloläge på PS4?

När PS4™-systemet går in i viloläge blir bildskärmen mörk....Du kan sätta PS4™-systemet i viloläge med någon av följande metoder.

  1. Välj (Stäng av) på funktionsskärmen och välj sedan [ in i viloläge].
  2. Välj [Stäng av] > [ in i viloläge] på snabbmenyn.
  3. Håll in strömknappen tills systemet avger en signal.

Relaterade inlägg: