Hur får man bort whiteboardpenna?

Hur får man bort whiteboardpenna?

Hur får man bort whiteboardpenna?

Pennor av bra kvalitet Skulle olyckan vara framme och någon skriver på tavlan med en penna som inte är avsedd för whiteboard, kan du dock göra ren tavlan genom att först fylla i det skrivna med en whiteboardpenna, och därefter torka av tuschet. Då brukar även den underliggande färgen följa med.

Hur får man bort färg från whiteboard?

Om tavlan är väldigt smutsig kan du behöva ta till rengöringsmedel för whiteboard som smidigt sprayas på och torkas av. Tänk då på att använda medel speciellt anpassat för whiteboard. Eftertorka en gång med vatten. Ett tips är att rengöra ofta med vatten och bara vid extrem smuts med rengöringemedel.

Hur man får bort tusch?

Knepet med att få bort tuschfläckar är att vara snabb och bearbeta dem innan man slänger in dem i maskinen. Går det inte med ättiksprit kan ni också testa galltvål, som är ett miljövänligt och oslagbart rengöringsmedel för alla möjliga typer av fläckar.

Vad löser upp spritpenna?

Prova med koncentrerad spolarvätska, brukar också lösa spritpenna.

Hur gör man rent en griffeltavla?

Blanda lite bikarbonat i vatten och använd för att rengöra din tavla eller dina etiketter. En tesked bikarbonat blir lagom till en deciliter vatten. Går färgen ändå inte bort ökar du dosen bikarbonat.

Hur får man bort spritpenna från plast?

Då till frågan, vad är bäst att använda för att tabort spritpenna från plexiglas? Jag har funderat på lacknafta men det kanske finns något bättre? Som ni troligen förstår så får det inte lämmna några som helst märken, så kom inte med: "Aceton är bra."

Relaterade inlägg: