Hur gör man rent glödlampor?

Hur gör man rent glödlampor?

Hur gör man rent glödlampor?

Dina lampor En vacker kristallkrona och glaskupor kan rengöras med vit vinäger och diskmedel i en sprayflaska. Det ger mer glans till glaset och tar bort smuts och fett. Var försiktig när du torkar av glödlampor, de är skörare än du tror och kan gå sönder i handen.

Hur rengör man en kristallkrona?

Lägg tidningspapper under kristallkronan och gärna en bit utanför kristallkronan. Börja med att damma av kristallkronan med en dammvippa så att du får bort allt löst damm och annan lös smuts. Blanda vatten med lite diskmedel och ättika. Spraya på lösningen på kristallerna och låt verka ca 10 minuter.

Hur rengör man en sopborste?

Sopborstar Sopborstar till exempel är bra för att bli av med damm och grus men det samlas också massor i själva borsten. Tvätta borsten i varmt såpavatten eller dammsug den med ett handmunstycke.

Hur gör man rent en ljusstake?

Rengöra mässingsljusstakar från stearin Sänk ner ljusstaken i kallt vatten i ett par minuter. Skrapa sedan bort stearinet med en vanlig matkniv (men se till att du gör det försiktigt så att det inte repar ljusstaken – och håll dig över en soppåse så att stearinet inte hamnar i vasken).

Vem rengör kristallkronor?

Håll kristallkronan skinande ren Vi utför professionell rengöring av kristallkronor på Östermalm. När du anlitar oss så utför vi en rengöring där varje prisma tvättas för hand med ett specialtvättmedel från fabriken Prols. Medlet är skapat för att vara effektivt samtidigt som det skyddar kristallens känsliga yta.

Hur gör man rent toalettstolen?

Bikarbonat tillsammans med vinäger och varmt vatten rengör din toalett lika bra som ett rengöringsmedel som du köper i detaljhandeln. Strö ut bikarbonat i alla delar av toalettens insida. Låt bikarbonat verka i cirka en timme. Blanda därefter varmt vatten och vinäger.

Hur rengör man mässing smycken?

Grundrengöring av smycken Att rengöra smyckena hemma är enkelt och effektivt. Rengöringen funkar för silver, guld och mässing. Häll över det varma vattnet och tillsätt salt, bakpulver och diskmedel. Rör om och placera sedan i smyckena.

Hur högt ska taklampa sitta?

Ljuset hjälper till att skapa rätt fokus så att du kan arbeta på bästa sätt utan att bli störd av ljuset. Om du vill välja en taklampa för ditt kontor rekommenderar vi att du hänger lampan cirka 120 cm ovanför skrivbordet så att ljuset sprids mer naturligt i rummet och inte verkar för hårt.

Relaterade inlägg: