Varför kommer jag inte in på Discord?

Varför kommer jag inte in på Discord?

Varför kommer jag inte in på Discord?

Du behöver verifiera ditt telefonnummer till ditt Discord-konto innan du kan använda inloggning med telefonnummer! Klicka här för att läsa mer om hur du verifierar ditt telefonnummer till ditt Discord. -konto. I den andra textrutan anger du lösenordet som är kopplat till ditt konto!

Vad kan man göra med Discord Nitro?

Discord tillåter sända ditt spel till en liten grupp människor. Du kan strömma upp till 720p vid 30 FPS på gratisnivån. Om du är en Nitro- eller Classic -användare kan du strömma upp till 1080p med 60 FPS. Dessutom tillåter det också dela din skärm med dina vänner i upp till 1080p vid 30 FPS eller 720p vid 60 FPS.

Varför hör jag inte på Discord?

🔲 Kontrollera appbehörigheterna för Discord och säkerställ att behörigheterna Mikrofon och Kamera är aktiverade för Discrod! 🔲 Och för PC/Windows-användare: Kontrollera att drivrutinerna för ljud eller /webkamera/video/grafikkort har de senaste uppdateringarna!

Hur kommer man in i Discord?

Logga in på ditt konto

  1. Om du använder en webbläsare börjar du med att gå till https://discord.com/login!
  2. Om du använder skrivbords- eller mobilklienten kan du direkt öppna Discord-appen på din enhet! ...
  3. Om du vill ha mer information om inloggningsprocessen kan du kolla in den här länken.
BE

Hur höjer man ljudet i Discord?

1. På höger sida, klicka på användaren vars ljud du vill ändra. Ett volymreglage dyker upp. Sänk eller höj efter egen vilja.

Kan inte komma in på Discord?

Kontrollera att programmet försöker öppna Om detta är ditt fall är det första vi bör göra att komma åt Aktivitetshanteraren och kontrollera om appen körs i bakgrunden och vad är dess status. Om statusen som visas är "svarar inte" betyder det att applikationen har öppnats men har inte slutfört processen.

Varför kan jag inte registrera mig på Discord?

Verifiera ditt telefonnummer För att sätta igång med verifieringsprocessen öppnar du fliken Mitt konto i dina Användarinställningar. Klicka sedan på knappen Lägg till bredvid avsnittet Telefonnummer! När du gjort detta öppnas ett fönster där du kan lägga till ditt telefonnummer, varpå du klickar på “Skicka”!

Relaterade inlägg: