Varför hittar jag inte min Sonos?

Varför hittar jag inte min Sonos?

Varför hittar jag inte min Sonos?

Använd funktionen Hitta produkter som saknas i Sonos-appen Sonos-appen för iOS och Android kan hjälpa dig att återansluta en produkt som saknas. Öppna fliken Inställningar och välj Support > Hitta produkter som saknas och följ anvisningarna på skärmen.

Kan inte ansluta till Sonos Wi-Fi?

Öppna Sonos S1-appen för iOS eller Android och vänta medan den söker efter Sonos-systemet. Den här processen kan inte utföras med Sonos-appen för Mac eller PC. När du ser meddelandet ”Kan inte ansluta till Sonos”, tryck på Läs mer. Tryck på Har du bytt router eller ändrat inställningarna för Wi-Fi-nätverket?

Hur kopplar man Sonos högtalare till Iphone?

Sonos S1-appen för iOS eller Android

  1. Anslut din enhet till det Wi-Fi-nätverk som Sonos-systemet är anslutet till.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. När du ser meddelandet ”Sonos-produkt hittades” högst upp på skärmen trycker du på Anslut.
  4. Tryck på Nu ansluter vi. ...
  5. Välj Klar när meddelandet ”Ansluten till Sonos-systemet” visas.

Vad har hänt med Sonos?

Vad har hänt? Sonos säger att företaget slutar uppdatera mjukvaran i flera av sina produkter i maj 2020 och lägger samtidigt ner sitt officiella stöd för dem. Det gör att användarna inte får nya funktioner och inte kan gå till Sonos om de behöver hjälp med de berörda produkterna.

Varför strular Sonos?

Signalstörningar kan uppstå när två eller fler trådlösa enheter tävlar om samma Wi-Fi-utrymme. Om den här överlappningen leder till prestandaproblem kan problemet enkelt åtgärdas genom att byta trådlös kanal för nätverket eller öka avståndet mellan Sonos och störningskällan.

Hur Parkopplar man Sonos högtalare?

Öppna Sonos-appen för iOS och Android. Öppna fliken Inställningar och tryck på System. Tryck på en av högtalarna som ska ingå i stereoparet under Produkter. Tryck på Installera stereopar (eller Skapa stereopar om du använder Sonos S1 Controller) och följ anvisningarna i appen.

Hur installerar jag Sonos högtalare?

Öppna Sonos-appen för iOS eller Android. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett nytt Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonos-produkt. Om du använder Sonos S1 Controller, tryck på Fortsätt > Installera produkter.

Vad är det för fel på Sonos?

Kontrollera att nätverkskabeln är ordentligt isatt i både routern och Sonos-produkten. Om möjligt, prova att ansluta nätverkskabeln till en annan port på Sonos-produkten eller routern. Du kan också prova att använda en annan nätverkskabel för att ta reda på om det är fel på den befintliga kabeln.

Relaterade inlägg: