Hur gör man wifi hotspot?

Hur gör man wifi hotspot?

Hur gör man wifi hotspot?

Dela ut Internet via Wi-Fi från Android

  1. Börja med att navigera till Inställningar och peka på Mer under Trådlöst och nätverk.
  2. Välj Internetdelning och hotspot följt av Inställningar för portabel Wi-Fi-hotspot.
  3. Peka nu på Konfigurera Wi-Fi-hotspot.

Har Samsung Internetdelning?

Du kan använda Android-mobilens dataanslutning för att ansluta en annan mobil, surfplatta eller dator till internet....Internetdelning via USB-sladd

  1. Anslut mobilen till den andra enheten med en USB-sladd. ...
  2. Öppna appen Inställningar. ...
  3. Tryck på Nätverk och internet. ...
  4. Aktivera Internetdelning via USB.

Hur Internetdelar man till datorn?

Välj Start och sedan Inställningar > Nätverk och Internet > Delning av trådlös anslutning. För Dela min Internetanslutning från väljer du den Internetanslutning du vill dela. Välj Redigera > ange ett nytt nätverksnamn och lösenord > Spara. Aktivera Dela min Internetanslutning med andra enheter.

Hur delar man internet från iPhone till dator?

På enheten som du vill ansluta till går du till Inställningar > Mobilnät > Internetdelning eller Inställningar > Internetdelning och ser till att det är aktiverat. Bekräfta sedan wifi-lösenordet och namnet på telefonen. Stanna på den här skärmen tills du har anslutit din andra enhet till wifi-nätverket.

Vad är en Wi-Fi hotspot?

Att skapa och dela ut ett WiFi-nätverk (hotspot) direkt från din Android-telefon för att sedan låta andra enheter surfa genom telefonens 3G/4G-uppkoppling kräver endast ett par knapptryck. Funktionen finns numera inbyggd direkt i Android och är därmed tillgänglig i samtliga nyare Android-telefoner.

Relaterade inlägg: