Kan man spara ett Word dokument som en bild?

Kan man spara ett Word dokument som en bild?

Kan man spara ett Word dokument som en bild?

Ctrl-klicka på den bild som du vill spara som en separat bildfil och klicka sedan på Spara som bild. Välj det fil format du vill använda i listan Spara som . I rutan Spara som skriver du ett nytt namn för bilden eller accepterar bara det föreslagna fil namnet. Gå till den mapp där du vill spara bilden i rutan plats .

Hur gör jag om ett Word dokument till JPG?

Hur kan jag konvertera WORD till JPG? Först måste du lägga till en fil för konvertering: dra och släpp din WORD -fil eller klicka inuti det vita området för att välja en fil. Klicka sedan på ”Konvertera” -knappen. När konverteringen av WORD till JPG är klar kan du hämta filen JPG.

Hur gör jag om en PDF till JPG?

Följ dessa enkla steg för att konvertera en pdf till jpg, png eller tiff med Acrobats bildkonverterare: Klicka på knappen Välj en fil ovan, eller dra och släpp pdf:en i släppområdet. Välj pdf-filen du vill konvertera till en bild med pdf-till-jpg-konverteraren. Välj önskat bildfilsformat.

Hur lagrar jag mina bilder bäst?

Att spara bilderna på en extern hårddisk samt i en molntjänst ger god garanti för framtiden.

  1. Extern hårddisk. En extern hårddisk är en bra backup, och med den förlorar du inte fotona om du glömmer att föra över dem när du köper en ny dator. ...
  2. Spara i molnet. ...
  3. Sociala medier.
BE

Hur ändrar man filtyp?

Konvertera till ett annat filformat

  1. Klicka på Spara som…. Fönstret Spara bild kommer att visas.
  2. I namnfältet, ändra filändelsen till filformatet du vill konvertera bilden till. Filändelsen är delen av filnamnet efter punkten. ...
  3. Klicka på Spara så kommer en ny fil att sparas i det nya formatet.

Relaterade inlägg: